شغل آشپزی

هنرهای آشپزی

در این متن هرآنچه مرتبط با شغل آشپزی می‌باشد گفته شده و با معتبر ترین دوره‌های آموزش آشپزی آشنا می‌شوید.

هنرهای آشپزی

 هنرهای تجسمی شامل نقاشی، مجسمه سازی و سرامیک است. در بخش هنرهای نمایشی موسیقی، رقص و نمایش هستند. هنرهای آشپزی شامل چه چیزهایی است؟

اگر برای آینده حرفه‌ای خود، یکی از حوزه‌های آشپزی را انتخاب کردید، احتمالا اصطلاح هنرهای آشپزی به گوشتان خورده است. شاید فکر کنید همه موضوعات مرتبط با طبخ غذاها شامل این عبارت می‌شود اما در حقیقت همه غذاها و دستور پخت‌ها در دسته هنرهای آشپزی قرار نمی‌گیرند. در این مقاله با هم بررسی می‌کنیم که هنرهای آشپزی شامل چه چیزهایی است و چه چیزهایی در آن جایی ندارند. همچنین به چگونگی زمینه‌های شغلی آن نیز می‌پردازیم.

تعریف هنرهای آشپزی

هنرهای آشپزی چیست؟

هنر آشپزی به فرآیندهای آماده سازی، پخت، تزیین، سرو و سرویس غذا اشاره دارد. این اصطلاح بیشتر برای فرآیند تهیه غذاهای اصلی، پیش غذاها و مخلفات کاربرد دارد تا تهیه نان و دسرها.

چه چیزهایی زیر مجموعه هنرهای آشپزی است؟

هنرهای آشپزی طیف گسترده‌ای از علوم غذایی و تغذیه، کیفیت مواد اولیه، تناسب فصلی، طعم و بافت، سبک و رنگ غذاها در بشقاب و... را در برمی‌گیرد. تخصص‌ها، موقعیت‌ها و جایگاه‌های شغلی بسیاری زیر مجموعه هنرهای آشپزی قرار می‌گیرند. با توجه به توضیحاتی که تا الان بررسی کردیم در واقع هنرهای آشپزی تلفیقی از علم و هنر هستند. علم به آنچه در سطح سلولی و شیمیایی برای مواد اولیه هنگام آشپزی رخ می‌دهد به آشپزها امکان نوآوری، خلاقیت و ارائه دستورپخت‌های جدید و سرو غذاهای خاص را می‌دهد و انتخاب جایگزین‌های مناسب برای مواد اولیه غیر قابل دسترس را میسر می‌کند. بنابراین آشپزها افرادی منظم و خلاق هستند که علم و هنر را ترکیب می‌کنند تا چیزی متمایز خلق کنند. درست است که برای یک غذا طعم و مزه خیلی مهم است اما هنرهای آشپزی تمام حواس انسان را درگیر میکند تا تجربه‌ای لذت بخش و چند وجهی ایجاد کند. 

زیر مجموعه هنرهای آشپزی

هنرهای آشپزی و هنر نانوایی و شیرینی پزی

درحالی که ممکن است تعریف کامل هنرهای آشپزی تهیه همه غذاها را شامل شود اما متخصصان صنعت آشپزی معمولا پخت پیش غذا، غذای اصلی، مخلفات و دسرها را از پخت نان و شیرینی جدا می‌کنند. هنر آشپزی تهیه هر چیزی که در یک وعده غذایی میل می‌شود از پیش غذا تا غذای اصلی را شامل می‌شود. مانند: سوپ، سالاد، پروتئین، غلات، حبوبات، سبزیجات و... . نحوه سرو غذا بستگی به فرهنگ و سبک خانوادگی به صورت سلف سرویس، بشقاب یک نفره، دیس و... است.

از طرفی شیرینی پزی شامل تهیه دسرهایی مانند کیک، پای، شکلات و همچنین انواع نان، شیرینی، کروسان، انواع بیسکوئیت و ... است.

علت تفکیک این دو چیست؟ 

به طور کلی در رویکرد این دو هنر تفاوت‌هایی وجود دارد. در هنر آشپزی، سرآشپز می‌تواند بسته به تشخیص خود مقدار مواد اولیه را تغییر دهد یا زمان پخت را کوتاه‌تر یا طولانی‌تر کند و امکان تغییر در اجرای دستور پخت را دارد. اما در خصوص تهیه نان و شیرینی پزی هر دستور پخت شبیه به قواعدی علمی و دقیق است که باید عینا اجرایی شود تا نتیجه مطلوب حاصل گردد. ناگفته نماند با وجودی که این دو، هنرهایی مجزا قلمداد می‌شوند اما همپوشانی‌هایی نیز با یکدیگر دارند. (مانند پخت انواع پای، پای مرغ، پای گوشت و... که از نظر دستور پخت و مواد اولیه همپوشانی دارند). به همین دلیل بسیاری از موسسات برگزارکننده دوره‌های هنرهای آشپزی (برای مثالAuguste Escoffier School ) دروس پخت نان، شیرینی و دسرها را نیز ارائه می‌دهند.

سرآشپز آن لانوت، سرآشپز اجرایی و شیرینی پزی ESCOFFIER BAKING می‌گوید: "به طور کلی شیرینی پزها افراد دقیق‌تری هستند. اگر اندازه‌گیری مواد اولیه در بخشی از فرایند پخت شیرینی بهم بریزد، لازم است همه چیز را از اول شروع کنند. اما در آشپزی همه چیز قابل تطبیق و اصلاح است." 

مشاغل زیر مجموعه هنرهای آشپزی

زیر مجموعه هنرهای آشپزی

ارائه لیستی از تمامی مشاغل زیر مجموعه هنرهای آشپزی تقریبا غیرممکن است. صنعت آشپزی بسیار گسترده، رو به رشد و دارای موقعیت‌های شغلی فراوانی است. ما در این جا فهرستی جزیی از مسیرهای حرفه‌ای آشپزی تهیه کردیم که می‌توان به عنوان شغل انتخاب کرد.

آشپزی یا سرآشپزی

در آشپزخانه، آشپزی برای آماده سازی مواد اولیه، آشپزی برای تهیه سس‌ها، سرآشپزهای اجرایی و ... با هم کار می‌کنند تا سفارشات مشتری‌ها را آماده کنند و غذاها را سرو کنند. سرآشپز و آشپز می‌تواند در رستوران‌ها، تهیه غذ، کامیون غذا، هتل، اقامتگاه، بیمارستان، مدرسه، کافی شاپ و... فعالیت حرفه‌ای داشته باشد. سرآشپز یک فرد متخصص با مهارت و تجربه زیاد است. که لیست غذایی و دستور پخت غذاها را در یک آشپزخانه تعیین می‌کند و بر نحوه فعالیت سایر کارکنان نظارت دارد. تمامی آشپزهای آماده سازی مواد اولیه، سس‌ها و... طبق دستور العمل‌های سرآشپز فعالیت می‌کنند. برای دستیابی به موقعیت سرآشپزی، کسب تخصص، مهارت و تجربه لازم است، که حاصل سال‌ها تلاش و پشتکار است.

آشپز و سرآشپزهای تهیه غذا (کیترینگ)

آشپز و سرآشپز کیترینگ‌ها برای رویدادهای بزرگ مانند جلسات شرکتی، عروسی، مهمانی‌های بزرگ و... غذا به تعداد بالا تهیه می‌کنند. حفظ سلامت و کیفیت غذا در پخت تعداد بالای غذاها بسیار مهم است. بسیاری از سرآشپز و آشپزها در دوره‌های کامل آشپزی که شامل آموزش مهارت‌های لازم برای مدیریت و خدمات رسانی در این رویدادها است، شرکت کرده اند. در دوره‌های آرسس شف تمامی مهارت‌های لازم برای مدیریت و پذیرایی در این رویدادها توسط بهترین اساتید آموزش داد می‌شود.

آشپز خصوصی 

آشپزهای خصوصی برای یک خانواده یا شرکت، شخص و موسسه کار می‌کنند. وعده‌های غذای روزانه را مطابق با برنامه هفتگی آماده و سرو می‌کنند. ممکن است آشپز خصوصی با خانواده در یک خانه زندگی کند. تهیه غذای روزانه، پذیرایی در ضیافت‌ها و مهمانی‌ها بر عهده آشپز شخصی خانه است.

صاحب یا مدیر رستوران

تجربه حرفه‌ای در آشپزی چه در آشپزخانه و چه در خارج از آن بسیار مفید است. برخی از آشپزها قصد دارند رستوران خود را تاسیس کنند، یا مدیریت یک رستوران را به عهده بگیرند تا در نقش یک مشتری با غذاها رو به رو شوند. 

تهیه دستور العمل پخت غذا

سرآشپزهایی هستند که با آزمون و خطا و تجربه خود دستور پخت غذاها را برای ارتقا طعم و عطر آن، کامل یا اصلاح میکنند و در اختیار سایر آشپزها قرار می‌دهند. ارتقا دستور پخت غذاها برای رستوران‌ها، سایت‌ها و کتاب‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی آشپزی بسیار کارآمد است. می‌توان کتاب آشپزی تالیف کرد. برنامه‌ای تلویزیونی در این خصوص ساخت و دستور پخت‌های جدید را آموزش داد، می‌توان دستور پخت انحصاری یک غذا را در اختیار رستورانی خاص قرار داد یا در قالب مقالات یک وب سایت آشپزی دستور پخت‌های جدید را منتشر کرد. آشپزهایی که در راستای توسعه دستور پخت غذاها فعالیت می‌کنند در خصوص علوم غذایی تمرکز می‌کنند و تحقیق و مطالعه زیادی دارند.

نویسنده کتاب آشپزی

تالیف کتاب آشپزی نیازمند اشتیاق و انگیزه زیادی است. نویسندگان کتاب‌های آشپزی دستور پخت غذاها را در قالب داستان‌هایی از زندگی شخصی خود می‌نویسند تا برای مخاطبان جذابیت و کارایی ایجاد کند.

نویسنده یا بلاگر غذا

نوشتن درباره غذاها حوزه‌های مختلفی دارد. مانند: نقد بر غذاها، تاریخ و پیشینه غذاها و... این نویسندگان بر روند مواد غذایی مطالعه می‌کنند و لازم نیست حتما در مجلات چاپی تقریرکنند تا در اختیار مخاطبان قرار بگیرد. این نویسندگان می‌توانند یافته‌های خود را در قالب وب سایت‌های آشپزی یا وبلاگ خود منتشر کنند و از این طریق کسب درآمد کنند. یا در نشریات آنلاین آشپزی مانند Eater  یا Serious Eats منتشر کنند. 

عکاسی تبلیغاتی از غذاها

عکاسان حرفه‌ای در حوزه عکاسی از غذاها فعالیت می‌کنند و از این هنر کسب درآمد دارند. این عکاسان برای امور تبلیغاتی رستوران‌ها، هتل‌ها یا در همکاری با نشریات و سایت‌های آشپزی از غذاها عکس‌های حرفه‌ای و با کیفیت ثبت می‌کنند.

گاهی لازم است یک عکاس، سوژه‌ای که مورد عکاسی است را بپزد. پس مهارت آشپزی و شناخت رنگ‌ها، اجزا و نورپردازی مناسب در نتیجه عکاسی بسیار مهم است.

تولید کننده مواد غذایی

غذاهای آماده و خوشمزه طرفداران زیادی دارند. تولید کننده‌های مواد غذایی از طریق تولید مربا، ژله، ترشی، سس تند و سالسا، گوشت فرآوری شده و... کسب درآمد می‌کنند. دانش و مهارت در تولید، نگهداری، ذخیره، فروش، بسته بندی بهداشتی و ارسال این مواد غذایی بسیار مهم است، تا سلامت آن حفظ شود.

مشاور سرآشپز

مشاور سرآشپز یک فرد متخصص است که به صورت مستقل فعالیت می‌کند. همان طور که از عنوان این حرفه مشخص است، مشاور سرآشپز در خصوص آموزش کارکنان، فرایندهای آشپزخانه، طراحی لیست غذا و قیمت گذاری‌ها، توسعه دستور پخت، سود آوری رستوران و... از طریق هم فکری و مشاوره کمک می‌کند.

مشاور سرآشپز می‌تواند با رستوران‌ها، تولید کنندگان مواد غذایی، موسسات برگزاری ضیافت و مهمانی‌ها و... مستقیما همکاری کند.

طراحی و تزیین غذا

طراحان غذا کار تزیین و طراحی ظاهر غذاهای آماده شده را برای  عکاسی انجام می‌دهند. نتیجه کار آن‌ها عکس‌هایی از غذاهای خوش رنگ و اشتها برانگیز است، که در مجلات و سایت‌ها نمایش داده می‌شود. برخی از طراحان غذاها در همکاری با فیلم‌های تلویزیونی و چیدمان و طراحی غذاها فعالیت می‌کنند. در حقیقت غذاهایی که مورد طراحی و عکس برداری قرار می‌گیرند، لازم نیست طعم و مزه ویژه‌ای که در لیست غذاها مدنظر است را داشته باشد. تنها ظاهر غذاها برای تصویر برداری کافی است. با این حال مهارت‌های آشپزی باعث می‌شود طراحان به جزییات و تفاوت‌های ظریف در مواد غذایی توجه کنند و بهترین نتیجه را ارائه دهند.

بیلی ساتن، مربی دوره‌های آنلاین پخت نان و شیرینی‌پزی و طراح غذا برای فیلم و تلویزیون، میگوید: "بیشتر مردم تحت تاثیر تصاویر ثبت شده از مواد غذایی قرار می‌گیرند و تعداد کمی از آن‌ها متوجه می‌شوند که یک طراح حرفه‌ای غذا برای مجلات، تلویزیون، فیلم، وب سایت و... وجود دارد. که این تصاویر حرفه‌ای نتیجه فعالیت‌های اوست."

مدرک یا دیپلم هنر آشپزی چه اهمیتی دارد؟ چه چیزهایی در موسسات آشپزی، آموزش داده میشود؟

مدرک آشپزی

برنامه آموزشی مراکز عالی تحصیل در حوزه آشپزی با برنامه آموزشی موسسات خصوصی متفاوت است. در موسسه‌های آموزش آشپزی، مهارت‌های فنی، دانش نظری و مهارت‌های تجاری و کسب وکار آشپزی را به هنرجویان آموزش می‌دهند. ترکیب این مهارت‌ها باعث می‌شود فارغ التحصیلان این دوره‌ها، در حرفه آشپزی ماهر باشند و از سرمایه‌های ارزشمند رستوران‌ها یا مراکز خدمات غذایی مختلف محسوب شوند. اولین دوره‌ای که برای هنرجویان آشپزی برنامه ریزی شده است، دوره مبانی آشپزی است.

در این دوره مهارت‌هایی را می‌آموزند که هر روز با آن سر و کار دارند. مانند: اصطلاحات تخصصی آشپزی، مهارت کار با انواع چاقوها، اشتباهات رایج در آشپزی، بهداشت و نگهداری مواد غذایی، شناخت ادویه‌ها و چاشنی‌ها، بهداشت ابزار و محیط آشپزخانه و بسیاری از موارد دیگر که لازمه فعالیت حرفه‌ای در این حوزه است. سپس در دوره‌های بعدی برنامه آموزشی بر اساس این مبانی و اصول اولیه ساخته می‌شود. برای مثال هنرجویان دوره‌های آشپزی و شیرینی پزی از دوره مبانی آشپزی شروع می‌کنند و سپس دانش شیرینی پزی (پخت انواع صبحانه، کیک، شیرینی و...)  به آن اضافه می‌شود. بنابراین بهترین سرآشپزها معمولا در هنرهای آشپزی و شرینی پزی مهارت کامل دارند. 

سرفصل‌های دوره‌های آشپزی آرسس شف چیست؟

دوره‌های آشپزی شف شو بر اساس سیلابس‌ها دوره کوردن بلو فرانسه برنامه ریزی شده است. یک سرآشپز موفق باید در بیش از یک سبک غذایی مهارت داشته باشد. در نتیجه در دوره‌های آشپزی بین الملل، هنرجویان می‌توانند روش‌های آشپزی اروپایی، آمریکایی، آسیا و خاورمیانه را تجربه کنند. هنرجویانی که دارای یک مدرک آشپزی یا دیپلم آشپزی موسسه آموزشی هستند، دوره‌های کارآفرینی، حسابداری، فنی، رهبری، روابط عمومی و ارتباطات و ... را از جهت کسب و کار در صنعت آشپزی فرا گرفتند. یکی از جنبه‌های مهم در آموزش آشپزی توجه به سلامت محیط زیست است. با توجه به اقلیم‌های جهانی غذاها بسیار مهم است که بدانیم مواد غذایی چطور تولید می‌شوند. در این راستا آشنایی با مفاهیم کشاورزی سنتی و مدرن این امکان را فراهم می‌کند که تاثیر کشاورزی و تولید مواد غذایی را بر محیط زیست به خوبی درک کنیم. 

مدرسه آشپزی کوردن بلو

در پایان دوره دیپلم آشپزی لازم است هنرجویان یک دوره کارآموزی کامل را سپری کنند تا مهارت‌های خود را بسنجند و درمحیط یک آشپزخانه در این صنعت و کسب و کار حرفه‌ای فعالیت کنند. همانطور که بررسی کردیم این دوره از مبانی اولیه آشپزی و  هوش تجاری و مهارت کسب و کار در صنعت آشپزی تا مسئولیت‌های یک سرآشپز در قبال محیط زیست را آموزش می‌دهد تا فارغ التحصیلان برای ورود حرفه‌ای به این صنعت کاملا آماده باشند. 

صنعت آشپزی

تیفانی مور، فارغ التحصیل دوره‌های آشپزی آنلاین و یکی از بنیان گذاران و سرآشپزهای رویدادCASCADE می‌گوید: " اگر هدف شما غذا است، واقعا باید مشخص کنید که قصد دارید چجور آشپزی باشید، هدف من تغذیه زندگی است و اسکوفیر Escoffier با شیوه زندگی Farm to Table® خود کاملا با اخلاق کاری من مطابقت دارد."

چرا لازم است در دوره‌های آشپزی شرکت کنید؟

چرا برای ورود به یکی از حرفه‌های مرتبط با صنعت آشپزی لازم است در دوره‌های تخصصی شرکت کنید؟ آیا نمی‌توانید در حین کار این مهارت‌ها را کسب کنید؟ به یاد دارید که آشپزی ترکیبی از علم و هنر است کسب مدرک یا دیپلم آشپزی از یک موسسه معتبر، لازمه درک علمی است، که پشت تکنیک و هنرهای آشپزی نهفته است. فرایندهای پخت غذا در آشپزخانه به سرعت اتفاق می‌افتد و فرصتی برای پرسش سوال و کسب اطلاعات نیست. آشپزخانه مکانی ایده آل برای یادگیری سرعت عمل، کار تیمی، سرپرستی، تعامل با دیگران و کشف دستورالعمل‌های جدید است. اما این امکان را به شما نمی‌دهد که بدانید، چرا باید مرغ‌های خام را در قفسه‌های پایینی انبار نگهداری کنیم یا نحوه عملکرد یک امولسیون چگونه است؟

شرکت در دوره‌ تخصصی آشپزی چه فایده‌ای دارد؟

با شرکت در دوره‌های تخصصی آشپزی علاوه بر چگونگی تکنیک‌های آشپزی، علت و چرایی پشت این تکینیک‌ها را می‌آموزیم و این فرصت را داریم که از ابتدا حرفه خود را با عادات صحیح و به روش درست مانند تمیزکاری، اطلاع از فرایندهای دیگری که در آشپزخانه انجام می‌شود و... خو دهیم. برخی از آشپزهایی که با شروع کار در آشپزخانه، وارد این حرفه شده‌اند، معمولا عادت‌های کاری بدی را به مرور کسب کرده‌اند که به سختی قابل ترک است و در بسیاری از موارد باعث آسیب به خود، دیگران یا مواد غذایی می‌شود. (مانند عادت اشتباه در استفاده از چاقو، نحوه نگهداری از مواد غذایی و...) همچنین این آموزش‌های اصولی باعث سرعت روند پیشرفت حرفه‌ای می‌شود. مهم‌تر از چیزهایی که در موسسه آموزش آشپزی می‌آموزیم، این است که بدانیم هنر آشپزی را از چه کسانی آموخته‌ایم. 

هنر نانوایی و شیرینی‌پزی

مربیان دوره‌های آرسس شف چه کسانی هستند؟

مربیان دوره‌های آشپزی شف شو در آرسس شف، از متخصص‌های آشپزی و دارای مشاغل موفق در این حرفه هستند. در این جمع از مربیان، سرآشپزهای با تجربه، صاحبان رستوران و هتل‌های بزرگ، نویسندگان کتاب‌های آشپزی و ... حضور دارند که دارای افتخارات و تقدیرنامه‌های فراوانی هستند. این متخصصان به عنوان اساتید و پشتیبان ما در این مسیر همراهی و حمایت می‌کنند تا زمانی که فارغ التحصیل دوره آشپزی شویم و با موفقیت به صنعت آشپزی وارد شویم. پس از فارغ التحصیلی نیز در صورت استفاده از فرصت‌های ارتباطی خود با آن‌ها، می‌توانیم از تجربیات، مشاوره‌ها و راهنمایی‌های آن‌ها بهره‌مند شویم. در محیط رستوران معمولا یک ما فوق و مربی داریم اما در موسسه آموزش آشپزی آرسس شف در معرض بیش از 10 سرآشپز با تجربه هستیم و امکان بهره مندی از اطلاعات و راهنمایی‌های آن‌ها را در اختیار داریم. 

دوره آشپزی آرسس شف

چطور مطمئن شویم که آیا حرفه آشپزی برای ما مناسب است یا خیر؟

اگر به فکر شغلی در صنعت آشپزی هستید یا میخواهید مدرک آشپزی بگیرید، چگونه میتوانید مطمئن شوید که ورود به این حرفه و صنعت برای شما مناسب است؟ حرفههای حوزه آشپزی متنوع هستند و شاید با خواندن این مقاله و کسب اطلاعات کامل در خصوص فرصتهای شغلی موجود در این صنعت، متوجه شوید که کدام حرفه متعلق به شماست!

آیا علاقه زیادی به غذاها دارید؟

اشتیاق به پختن غذاهای اصلی لازمه حرفه آشپزی است. فرقی ندارد که بخواهیم برای وعده غذایی روزانه خانواه آشپزی کنیم یا برای پذیرایی شام در یک ضیافت، توجه به تک تک جزییات حین آشپزی، اشتیاق زیادی میطلبد. 

به دنبال شغلی خارج از فضای دفتری و اداری هستید؟

برخی از افراد فضای کار آرام دفتری و اداری را با ساعت کاری ثابت دوست دارند. اما بعضی افراد به دنبال هیجان کار در فضاهای پویا هستند که سرعت فعالیتهای روزانه بالا است.آشپزخانه محیط کاری شلوغ و پویایی است که در آن دو روز مشابه نخواهیم داشت.

نادین جانسون، مربی و سرآشپز اسکوفیر میگوید: "آشپزخانه رستورانها سرگرم کننده ترین محیطهای کاری بودند که تا کنون فرصت کار و یادگیری در آن را داشتهام. این که در میان تمام شلوغیها بتوانی سرت را پایین بیاندازی و به سفارشها و سرو غذاهای زیبا تمرکز کنی، شگفت انگیز است. روابط دوستی و کاری که در آشپزخانه بین افراد ایجاد میشود شبیه صمیمیت یک خانواده است."

از کار کردن با دست لذت میبرید؟

کار در آشپزخانه

هنر آشپزی به معنای واقعی یک کار خلاقانه و عملی است که با دست انجام میشود. به استثنا نویسندگان حوزه آشپزی و مشاوران، سایر حوزههای حرفهای صنعت آشپزی مستقیما با دست انجام میشود.

آموختن را دوست دارید؟

همه آشپزها و سرآشپزهای موفق دائما در حال یادگیری و تکامل مهارتهای خود هستند. آنها پس از گذراندن دورههای آشپزی و اخذ مدک، همچنان به آموختن چیزهای جدید در دنیای آشپزی ادامه میدهند. در سراسر دنیا سبکها و تکنیکهای متنوعی برای آشپزی وجود دارد و این صنعت پویا و همیشه در حال تکامل است تا بهترین سبکها و رژیمهای غذایی را با پیشرفت علم و زندگی بشر تامین کند. یک عمر برای کشف همه چیز کافی نیست، اما آشپزها دست از تلاش کردن بر نمیدارند.

نحوه شروع کردن یک حرفه در حوزه آشپزی

اگر به این نتیجه رسیدیم که ورود به صنعت آشپزی حرفه مناسبی برای ما است، حالا باید چه اقدامی انجام دهیم؟ قدم بعدی چیست؟ برای موفقیت در یک شغل و رسیدن به اهداف مالی، به ترکیبی از تحصیلات (علم)  و تجربه نیاز داریم.

در دوره‌های آشپزی شرکت کنید تا مهارت‌های لازم را کسب کنید!

بهره‌مندی از یک آموزش رسمی آشپزی می‌تواند شروعی قوی برای ورود به حرفه آشپزی باشد. گزینه‌های متنوعی برای استفاده از آموزش آشپزی وجود دارد. شرکت در یک دوره تخصصی آشپزی مانند شف شو، استفاده از پکیج آموزش آشپزی آنلاین یا دانشکده آشپزی که مدرک معتبر بین المللی ارائه میکند.

مدرکTCA ترکیه

در گذشته آشپزها برای شرکت در دوره‌های آشپزی زندگی خود را صرف می‌کردند و از همه چیز میگذشتند تا به کشورهای دیگر سفر کنند و امکان شرکت در دوره‌های معتبر آشپزی و کسب مهارت‌های حرفه‌ای را کسب کنند. امروز در کشور ایران، دوره‌های شف شو بر اساس سیلابس‌های مدرسه کوردن بلو فرانسه برنامه‌ریزی شده است و به صورت دوره‌های سه ماهه (فصلی) ارائه می‌گردد. افراد بدون نیاز به مهاجرت و سفرهای طولانی به کشورهای دیگر می‌توانند به راحتی به روزترین آموزش‌ها را دریافت کنند و با مدرک بین المللی معتبر وارد حرفه آشپزی شوند. برای افرادی که ساکن شهرهای مختلف در ایران یا خارج از کشور هستند می‌توانند با دوره‌های آنلاین آسس شف، براحتی و از راه دوره از پکیج‌های آموزش آنلاین: آشپزی بین الملل، آشپزی اصیل ایرانی، آموزش قنادی و... استفاده کنند.

در این صورت بدون نیاز به سفر یا بر هم زدن تعادل کار و خانواده می‌توانند به راحتی مهارت‌های حرفه‌ای آشپزی خود را ارتقا دهند. آرسس شف به طرز شگفت انگیزی تجربه و یادگیری آشپزی به صورت آنلاین را امکان پذیر کرده است. 

در انتخاب دوره‌های تخصصی آشپزی، لازم است به سیلابس‌های آموزشی توجه کنید تا زمان و پولی که صرف می‌کنید برای کسب مهارت‌های حوزه حرفه‌ای مورد نظرتان به کار گرفته شود. اگر هنوز در انتخاب حرفه مورد نظر مطمئن نیستید، می‌توانید حین دوره‌های آشپزی جایگاه مورد علاقه خود را پیدا کنید. 

آشپزی یک محیط حرفه‌ای را تجربه کنید!

پس از اتمام دوره‌های آشپزی، فارغ التحصیلان در محیط‌های حرفه‌ای شروع به همکاری می‌کنند، البته اگر از قبل شروع نکرده باشند. (بسیاری از هنرجویان آشپزی حین دوره با پیشنهادات شغلی مناسبی روبه رو میشوند). تحصیلات آشپزی میتواند دیوار محکمی باشد که نردبان شغلی ما بر آن تکیه داده می‌شود و برای رسیدن به قله موفقیت لازم است از پله اول شروع کنیم. 

بسته به اهداف خود میتوانیم همکاری خود را با یک رستوران، آشپزخانه، تولید کننده مواد غذایی، هتل و... شروع کنیم. همچنین میتوانیم دو هدف را همزمان دنبال کنیم و برای کسب یک درآمد ثابت در یک رستوران مشغول به کارشویم و در کنار آن وبلاگ یا پیج اینستاگرام خود را راه اندازی کنیم یا تالیف کتاب آشپزی خود را شروع کنیم.

مدرک آشپزی

آیا حرفه آشپزی جزیی از آینده شماست؟

حرفه آشپزی پر از چالش و نیازمند خلاقیت است فرقی ندارد که در آشپزخانه بیمارستان کار میکنید یا آزمایشگاه مواد غذایی! پس قبل از ورود به این حرفه از اشتیاق و انگیزه خود مطمئن شوید. درحالی که ممکن است دستیابی به بالاترین پله نردبان شغلی شما چندین سال طول بکشد، یک مدرک آشپزی میتواند به کوتاه کردن این مسیر کمک کند.

جمع بندی و دعوت به اقدام

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دوره  تخصصی آشپزی شف شو و دوره‌های آنلاین آشپزی در آرسس شف می‌توانید با ما تماس بگیرید تا مطمئن شوید اینجا برای شروع حرفه شما مناسب هست یا خیر!

دوره باریستاشو آرسس شف

دوره “باریستا شو” بر اساس سیلابس های دوره SCA انجمن قهوه تخصصی طراحی شده است. این دوره آموزش باریستایی و بارتندری است و در این دوره بار گرم و سرد به صورت کامل و از 0 تا 100 آموزش داده می‌شود.

لینک ثبت نام دوره باریستاشو آرسس شف

در بحث پیرامون این مقاله شرکت کنید

درباره ما

تیم تحریریه آرسس شف

این مقاله به کوشش تیم تحریریه آرسس‌شف تولید شده است. تیم تحریریه آرسس شف تلاش می‌کند محتوای غنی آشپزی کهن ایرانی و دانش روز جهان آشپزی را کشف کند و به شما ارائه دهد.

درباره ما بیشتر بدانید

0 دیدگاه

در بحث پیرامون این مقاله شرکت کنید